banner FRIENDS OF THE MUSEUM WHY THE MUSEUMS PRESS THE LAND NEWS-EVENTS THE FOOD MUSEUMS TEACHING Home
banner
banner
banner
Museo del Pomodoro Museo del Prosciutto di Parma Museo del Parmigiano-Reggiano


The product

In the second half of the XIX century an innovative agronomist like Carlo Rognoni pushed for tomato growing, supporting agronomic experiments.
continues »

 
Discovering the Museum

The museum aims to cover the history of the tomato, production techniques and proposes the reconstruction of an old factory for tomato preserves with machinery from the time.
continues »

 
Dining with King tomato

For gourmets and those who enjoy fine dining, the Tomato is ready to be tasted on every occasion and in all sorts of different combinations.
continues »



Provincia di Parma
Con il patrocinio di
Provincia di Parma
Parchi del ducato Musei della Provincia di Parma

Musei della provincia
di Parma

Museo di qualità Musei del Cibo

Musei del cibo della provincia di Parma
Piazzale della Pace, 1 - 43121 Parma
Tel.: +39.0521.821139 / +39.333.2362839 Fax: +39.0521.931881


HOME - MUSEO DEL SALAME FELINO - WHY THE MUSEUMS  - THE FOOD MUSEUMS - THE LAND - NEWS-EVENTS - PRESS - TEACHING - FRIENDS OF THE MUSEUM - I MUSEI - 


 

 

Perché i musei Shop Home Il Territorio News-Eventi Press Didattica Amici del Museo I Musei del Cibo
Museo del Pomodoro Museo del Prosciutto di Parma Museo del Parmigiano-Reggiano Bibliografia Antologia Approfondimenti Contatti Info Visita Prodotto Percorso